Вербальна реалізація концепту Faith/Belief/Trust у сучасній англійській мові - Остапчук, Я. В.; Ostapchuk, Yu. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу окреслити сукупність мовних засобів, що номінують концепт FAITH/BELIEF/TRUST у сучасній англійській мові, та виявити основні когнітивні ознаки, що його формують. The article presents an attempt to describe the complex of language units which nominate the concept FAITH/BELIEF/TRUST in modern English and to indicate the basic cognitive characteristics forming this concept.
Verbal Realization of the Concept Faith/Belife/Trust in Modern English
Keywords: когнітивна лінгвістика; cognitive linguistics; концепт; concept; номінативне; поле nominative field