Європейські ініціативи з прав людини у контексті кримінально-виконавчої політики - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Укранки, Юридичний факультет, 2010)
Розглянуто основні ініціативи європейської спільноти з прав людини у контексті політики з виконання кримінальних покарань. The main initiative of the European community in human rights in the context of criminal punishment policy are analysed.
European Initiative in the sphere of Human Rights in the context of criminal-executive policy
Keywords: права людини; європейські правові ініціативи; кримінально-виконавча політика; історичний досвід; human rights; European Law Initiative; criminal-executive politics; historical experience