Психологічний супровід батьківства - Мушкевич, Мирослава Іванівна; Mushkevych, Myroslava I. (Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, 2013)
Робота виконана в контексті потреби в інноваційній організації супроводу батьків, яка загострилася, виявилася недостатньо науково-теоретично розробленою у теорії й практиці психології. Незважаючи на те, що метою останніх досліджень українських вчених є визначення особливостей організації психолого-педагогічної підтримки батьків дітей із проблемами у розвитку і створення для них сприятливого психолого-педагогічного середовища, соціальний запит на такого роду психологічні послуги зустрічається з певною відсутністю теоретичного, методичного та організаційного забезпечення.