Образ студентської молоді у творах Льва Евгеніуша Венглінського - Совтис, Наталія; Sovtis, N. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто образ студента у творах Льва Венглінського, простежено роль ключових слів у вираженні світоглядних позицій поета, визначено зв’язок між мовою творів та світобаченням письменника.
Braz Student Young People In Works of Leo Evgeniusha Venglinskogo
Keywords: лексична одиниця; мотив; образ