Захист інформації в корпоративних мережах - Сачук, Юрій Володимирович; Sachuk, Yurii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дана навчальна дисципліна є теоретичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль фахівця в області інформаційної та кібербезпеки. На базі здобутих знань та умінь фахівець зможе вирішувати професійні задачі, що базуються на сучасних технологіях та методах захисту інформації у сучасних корпоративних систем та мереж. Мета навчальної дисципліни: розкриття сучасних методів захисту інформації в комп’ютерних системах та мережах і ознайомлення з особливостями їх апаратної та програмної реалізацій.
Keywords: корпоративні мережі; захист інформації; кібербезпека