Соціально-економічний потенціал регіонів світу - Потапова, Алла Геннадіївна (My University, 2024)
Містить основні поняття освітнього компонента «Соціально-економічний потенціал регіонів світу», питання для перевірки і контролю знань та організації самостійної роботи здобувачів освіти. Рекомендовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія), освітньої програми Середня освіта (Географія. Економіка).
Keywords: потенціал; регіони; 33(075.3)