Стратегічний аналіз : програма вибіркової навчальної дисципліни (ОС бакалавр, напрям «Менеджмент», м/с) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Стратегічний аналіз» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму підготовки «Менеджмент». Предметом вивчення навчальної дисципліни є виробнича та фінансово-господарська діяльність підприємства. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Стратегічний аналіз в управлінні підприємством. 2. Аналіз середовища та конкурентних позицій підприємства. 3. Стратегічний аналіз структури капіталу й інвестицій.
Програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра (на базі м/с) галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: стратегічний аналіз; strategic analysis