Французька мова: силабус навчальної дисципліни - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Мартинюк, Оксана Миколаївна; Мамосюк, Олена Сергіївна; Хірочинська, Ольга Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Основною метою дисципліни є формування у студентів навички спілкування французькою мовою в усній та писемній формі. Головним завданням курсу є всебічна підготовка висококваліфікованих фахівців із французької філології та перекладу, які володіють лінгвістичною, комунікативною і краєзнавчою компетентностями та розвитку мовної та мовленнєвої компетенцій здобувачів у межах рівня С1 відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти з метою формування у них здатності до розв’язання складних спеціалізованих задач з філології та перекладу в процесі професійної діяльності, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов.