Стратегічне управління підприємством: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічне управління підприємством» складена відповідно до освітньо-професійної програми для галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» та навчального плану підготовки магістрів спеціальності 8.03050401 «Економіка підприємства» (за видами економічної діяльності). Предметом вивчення навчальної дисципліни є процеси обгрунтування, прийняття та реалізації стратегічних рішень.
Робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічне управління підприємством» для студентів спеціальності 8.03050401 «Економіка підприємства (за видами економічної діяльності)»
Keywords: стратегічне управління