Психологія педагогічна та дитяча - Бабій, Микола Федорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Програма навчальної дисципліни «Психологія педагогічна і дитяча» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю 012 дошкільна освіта, освітнього ступеня «бакалавр». Зорієнтована на формування у студентів знань про особливості онтогенезису людської психіки та вплив на цей процес навчання та виховання. Навчальний курс є прикладною дисципліною, яка входить до галузевих напрямків: «Психологія розвитку» та «Психологія діяльності». Окремі теми пов’язані з такими науками як: загальна психологія, педагогіка, фізіологія людини, філософія.
Keywords: психологія дитяча; психологія вікова; дошкільна освіта