Соціальна депривація як чинник формування моделей девіантної поведінки особистості - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Покажчик «Соціальна депривація як чинник формування моделей девіантної поведінки особистості» рекомендує бібліографічну інформацію про специфічні відхилення від реальних соціальних норм поведінки і спілкування, які утворилися на основі відсутності певних умов соціалізації та можливостей усебічно засвоювати соціокультурні суспільні цінності. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси.
Keywords: бібліографічні видання; 159.9(01)