Основи виховання в різних конфесіях - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2013)
Подано бібліографічну інформацію про основи виховання в різних конфесіях. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях, електронні ресурси. Підбір матеріалів завершено у вересні 2013 р.
Література, подана в покажчику, згрупована у розділи: 1. Релігія як соціокультурне явище 2. Християнство як світова релігія 3. Основні проблеми виховання в християнстві. Основи християнської антропології 4. Принципи православної педагогіки 5. Основні проблеми виховання в католицизмі 6. Сучасний протестантизм в Україні і його вплив на виховання молоді 7. Неорелігії в Україні та їх вплив на особистіть. Розміщення бібліографічних матеріалів у розділах подано за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа.
Keywords: бібліографічні видання; основи виховання; 86я1