Розширення обсягу поняття концепт у лінгвокультурології - Пашкова, Н. І.; Pashkova, N. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано розширення обсягу когнітивного поняття концепт у сучасній лінгвокультурології. The article analyses the expansion of the volume of the cognitive terms concept in modern cultural linguistics.
Development of the Term Concept in Cultural Linguistic
Keywords: концепт; concept; когнітивістика; cognitive science; лінгвокогнітологія; linguistic cognitology