Розроблення тестів і кросвордів як форма активізації самостійної роботи студентів-менеджерів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (My University, 2019)
Розглянуто розроблення тестів і кросвордів як форму активізації самостійної роботи студентів-менеджерів.
Keywords: стандарт вищої освіти; бакалаври; менеджмент; компетентності; тести; кросворди