Візуалізація образу війни в Інтернет-просторі: соціологічний аналіз - Любчук, Валентина Василівна (My University, 2024)
На основі створених автором колажів фотографій проаналізовані особливості звізуалізації образу війни. Визначено, що усі колажі обєднує тема війни, проте у кожному є відображення історичної епохи, значення державної символіки, відповідні взаємодії та вплив середовища, як природного, так і штучно створеного людьми.
Keywords: війна; Інтернет-простір; фотографія; колаж