Оцінювання знань здобувачів освіти з теорії та інтерпретації музики - Ігнатова, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить інформацію та рекомендації щодо використання тестів як форми оцінювання знань з теорії та інтерпретації музики. Методичні рекомендації призначені для здобувачів освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво та мають навчальний характер.
Keywords: оцінювання знань; теорія музики; інтерпретація музики; 781.2:378.091.26(072)