Методологія і організація наукових досліджень - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Методологія і організація наукових досліджень” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 8.02010301 музейна справа та охорона пам’яток історії та культури. Предметом вивчення навчальної дисципліни є організаційні, методологічні та методичні засад проведення наукових досліджень.
Keywords: наука; наукова творчість; наукова комунікація