Міжнародні валютно-фінансові відносини - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Наведено програму освітнього компонента «Міжнародні валютно-фінансові відносини», рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, питання на залік і список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи. Рекомендовано студентам третього курсу бакалаврату, спеціальності 076 Підприємництво та торгівля, освітньо-професійної програми Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Keywords: міжнародні валютно-фінансові відносини; 339.7(072)