Професійна кваліфікація фахівців у сфері спеціальної та інклюзивної освіти: сучасні виклики й тенденції. - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У збірнику презентовано матеріали виступів учасників науково-методичного семінару «Професійна кваліфікація фахівців у сфері спеціальної та інклюзивної освіти: сучасні виклики й тенденції». Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат, цифр і прізвищ несуть автори та їх наукові керівники.
Keywords: професійна кваліфікація; спеціальна освіта; інклюзивне навчання; діти з особливими освітніми потребами; вчитель-дефектолог; вчитель-логопед; 376.091.12.011.3-051:005.336.5(08)