Контроль знань з фізики у формі комп’ютерного тестування - Михалік, Олександр Сергійович; Mykhalik, O.S. (My University, 2014)
В статті розглянуто питання можливості контролю знань з фізики за допомогою тестів та наведено можливі способи використання тестових завдань з метою вивчення та повторення навчального матеріалу в програмі OpenTest2.The possibility of physics knowledge control, using tests is considered in the article. The possible usage of tests aimed on studying and repletion of scientific material in the training program OpenTest2 is analyzed.
Physics knowledge control in the form of computer-based testing
Михалік Олександр Сергійович - студент V курсу фізичного факультету СНУ імені Лесі Українки
Keywords: Тестування з фізики; комп’ютерне тестування; контроль знань з фізики; physics testing; computer testing; control of physics knowledge