Педагогіка вікова: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Смолюк, Світлана Володимирівна; Smoliuk, Svitlana V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Навчальна дисципліна „Педагогіка вікова” належить до циклу навчальних дисциплін природничо-наукової підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр”. Курс є провідним у системі педагогічної підготовки.
Keywords: формування особистості; різні вікові групи