Основи матеріалознавства: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки спеціаліста - Галян, Володимир Володимирович; Halian, Volodymyr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
«Основи матеріалознавства» є одним із навчальних курсів, які читаються для студентів спеціальності «Фізика». Програма відповідає навчальному курсу для студентів фізичного факультету спеціальності «Фізика», спеціалізації «Мікроелектроніка та робототехніка». Вивчення спецкурсу передбачає знання студентів загального курсу фізики та фізики твердого тіла і містить основні теоретичні положення з основ матеріалознавства й технологій виробництва матеріалів.
Keywords: Фізика твердого тіла; основи матеріалознавства; технології виробництва матеріалів