Глобальні ринки та конкуренція: методичні рекомендації до самостійної роботи - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам освіти в опрацюванні питань, виненсених на самостійне опрацювання з вивчення і засвоєння науково-технічних основ, методологічних та організаційних положень глобальні ринків та конкуренції. Рекомендовано студентам 1 курсу галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», освітньої – професійної програми «Економіка довкілля та природних ресурсів» магістерського рівня підготовки
Keywords: глобальні ринки та конкуренція; методичні вказівки до самостійної роботи; 657.005.52