Використання інформації про особу засудженого під час розслідування злочинів, вчинених у місцях позбавлення волі - Батюк, Олег Володимирович; Климчук, М. П.; Batiuk, O. V.; Klymchuk, М. Р. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Зроблено спробу розкрити особливості використання інформації про особу засудженого під час розслідування злочинів, вчинених у місцях позбавлення волі. An attempt to expose the features of the use of information about the con¬victed person during investigation of crimes committed in the places of imprisonment is made.
Use of information about convicted person during investigation of crimes committed in places of imprisonment.
Keywords: інформація; особа; засуджений; information; person; convict