Проблеми забезпечення судового захисту прав людини в умовах воєнного стану - Фідря, Юлія Олександрівна (My University, 2023)
У тезах доповіді проаналізовано декілька проблемних питань функціонування судової влади в Україні в умовах воєнного стану, які мають істотний вплив на процедуру забезпечення судового захисту прав людини. Орієнтиром розв’язання цих проблем має стати євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави.
Keywords: судовий захист прав людини; судова влада; органи суддівського врядування; дефіцит кадрів у судах; 341.96:342.7(062.552)