Атестаційний іспит - Кульчицька, Анна Валеріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Програма атестаційного іспиту для освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 053 Психологія на факультеті психології Волинського національного університету імені Лесі Українки (далі –Університет) розроблена з метою проведення процедури державної атестації здобувачів освітнього ступеня «магістр» згідно сучасних вимог. Містить інформацію про: Порядок роботи ДЕК, організацію атестаційного іспиту з психології, оцінку результатів державної атестації, критерії оцінки знань здобувачів, перелік питань, перелік освітніх компонентів та питань, що виносяться на атестаційний іспит за освітньою програмою, зразки документів.
Keywords: атестаційний іспит; екзаменаційна комісія; допуск до складання іспиту; освітньо-професійна програма; кваліфікація; освітні компоненти; критерії оцінки знань здобувачів