Екзотична «еротика» Сашка Гавроша - Маланій, Олена Олександрівна; Malanii, Olena O. (Національна Академія наук України, Інститут літератури ім. Т.Г.Шевченка, Національна спілка письменників України, 2008)
У статті йде мова про еротичну поезію сучасного українського письменника О.Гавроша, зокрема про його збірку "Тіло лучниці". З'ясовується майстерність поета у "ліпленні" образу жінки, особливості його замилування жінкою.
Keywords: еротична поезія; "екзотична" еротика