Олімпійські Ігри сучасності як просування толерантності у суспільстві щодо ЛГБТ-спільнот - Кулик, Сергій Михайлович; Kulyk, S. М. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Проаналізовано роль і значення підготовки та проведення Олімпійських ігор сучасності в просуванні толерантності у суспільстві щодо ЛГБТ-спільнот. З’ясовано особливості участі представників ЛГБТ-спільнот в Олімпійських іграх, простежено вплив секс-меншин на підготовку й проведення спортивних Олімпіад у країнах світу в контексті захисту їх прав, зміни державної політики у цій сфері. The role and importance of training and the modern Olympic Games in promoting tolerance in society towards the LGBT community. The features of participation of the LGBT community in the Olympics, traced the impact of sexual minorities in the preparation and conduct of sports Olympics in the world in the context of protection of their rights, changes in government policy in this area.
Olympic Games Are as Promoting Tolerance in Society Towards the LGBT Community
Keywords: Олімпійські ігри; спортсмени; Міжнародний Олімпійський комітет; лесбіянки; геї; бісексуали; трасвестити (ЛГБТ-спільноти); камінг-аут; Прайд-хаус; толерантність; Olympic athletes; International Olympic Committee; lesbian; gay; bisexual; transvestite (LGBT community); coming out; Pride House; tolerance