Особливості застосування педалі у роботі концертмейстера - Коцюрба, Наталія Євгеніївна; Дуда, Світлана Леонідівна (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2022)
У фортепіанному мистецтві педаль відіграє надзвичайно важливу роль. Педалізація здійснюється залежно від епохи написання, стилю композитора та характеру музичного твору – від сухої, лаконічної при виконані старовинної музики до широкого тембрального застосування у сучасних творах.
Keywords: концертмейстер; фортепіано; педаль