Комунікаційна дистанція в мережах колаборативної комунікації: концепт, операціоналізація та значення для аналізу політичної нестабільності - Федонюк, Сергій Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Запропоновано концепт комунікаційної дистанції в мережах колаборативної комунікації та методику її визначення
Keywords: нестабільність; колаборативна комунікація