Біоактивність неорганічних сполук: методичні вказівки до практичних робіт - Осип, Юрій Леонідович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить робочу програму курсу «Біоактивність неорганічних сполук», план практичних робіт та методичні розробки практичних занять. Для підготовки до контрольних опитувань (тестів) і семінарських занять з кожної теми запропоновані вправи та запитання для самопідготовки. Для студентів факультету хімії, екології та фармації спеціальності 226 – “Фармація, промислова фармація” денної форми навчання, викладачів, які проводять семінарські заняття.
Keywords: біоактивність; неорганічні сполуки; методичні рекомендації; 577.118(072)