Теоретико методологічні аспекти управління проєктами в освітній сфері у часи змін та викликів - Павліха, Наталія; Pavlikha, Nataliia; Тихончук, Владислав; Tykhonchuk, Vladyslav (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Освітня сфера в умовах війни стикається зі значними викликами та перешкодами. Війна може мати серйозний вплив на доступ до освіти, якість навчання та загальний розвиток учнів, вчителів та всього освітнього середовища.
Theoretical and methodological aspects of project management in the educational sphere in times of change and challenges
Keywords: освітня сфера; управління проектами; методи; принципи; 005.8]:37(477):1