Фізика твердого тіла: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Галян, Володимир Володимирович; Halian, Volodymyr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Курс «Фізика твердого тіла» є фундаментальною дисципліною на якій ґрунтується вивчення студентами даної спеціальності курсів: «Основи оптичної спектроскопії», «Основи матеріалознавства», «Основи лазерної фізики». Програма відповідає курсу фізики твердого тіла для студентів фізичного факультету спеціальності «Фізика». Предметом вивчення навчальної дисципліни є: вивчення структури твердих тіл, методів дослідження структури, встановлення залежності між атомно-електронною структурою і фізичними властивостями твердих тіл.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Фізика твердого тіла" підготовки бакалавра напряму 6.040203 – «Фізика»
Keywords: Фізика твердого тіла; методи дослідження структури; оптична спектроскопія