Фауна України та її вивчення у шкільних курсах біології та природознавства - Бусленко, Леся Володимирівна; Білецька, Марія Григорівна; Іванців, Володимир Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 10 практичних робіт із курсу «Фауна України та її вивчення у шкільних курсах біології та природознавства», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). У методичних рекомендаціях призначених для проведення практичних робіт із курсу «Фауна України та її вивчення у шкільних курсах біології та природознавства», висвітлюється видове різноманіття безхребетних і хребетних тварин України, особливості організації, розвитку, систематики, екології та збереження тварин, а також розглядаються особливості вивчення тварин у шкільних курсах біології та природознавства. До кожної практичної роботи наведені тема, мета, хід виконання роботи, завдання, інформаційний матеріал, список рекомендованої літератури.
Keywords: 596/599(072)