Шульга Світлана Анатоліївна : біобібліографічний покажчик - Сидорук, Інна Петрівна; Шульга, Світлана Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях доктора історичних наук, доцента кафедри всесвітньої історії Волинського національного університету імені Лесі Українки – Світлани Анатоліївни Шульги. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1995 до 2020 рр., а також біографічну інформацію. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 930(477.82)(092)(01)