Методичні рекомендації до вибіркового освітнього компонента «Основи медичної психології» - Федоренко, Раїса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації містять: силабус освітнього компонента, зміст практичних завдань, завдання для самостійної роботи, питання до самоконтролю, інформаційні ресурси та рекомендовану для опрацювання літературу. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології ОП «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: 159.98:61(072)