Нотаріат - Старчук, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Практикум з курсу «Нотаріат» складений на базі новітнього українського законодавства у сфері нотаріату, практики його застосування. Пропонуються різноманітні види завдань для самостійного опрацювання: виконання тестів, складання термінологічного словника, задачі, написання індивідуальних науково-дослідних завдань тощо. Видання рекомендоване для використання здобувачами освіти спеціальності 081 Право, освітньо-професійної програми Право.
Keywords: нотаріат; нотаріальний процес; 347.77 (073)