Особливості рекреаційного природокористування на озерних комплексах об’єктів ПЗФ Володимирського району Волинської області - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Стельмах, Валентина Юріївна; Чижевська, Лариса Тарасівна; Мельник, Надія Вікторівна; Мельник, Олег Володимирович; Ковальчук, Сергій Ігорович; Качаровський, Роман Євгенович (Видавнича група "Наукові перспективи", 2024)
Розглянуто методичні особливості визначення рекреаційної ємності водних об’єктів із врахуванням особливого режиму використання водоохоронних зон. Узагальнено описано кліматичні умови у межах Володимирського району. Охарактеризовано біологічне різноманіття та географічні характеристики об’єктів ПЗФ Володимирського району. Розглянуто деякі аспекти організації раціонального рекреаційного природокористування на водних об’єктах.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; клімат; поверхневі води; озера; природно-заповідні об’єкти; Володимирський район; Волинська область; 911.3:330.15](477.82-72):379.8