Методика виховної роботи - Бартків, Оксана Степанівна; Мельник, Ірина Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
На основі узагальнення педагогічних досліджень та педагогічного досвіду розкрито теоретичні основи, методичні вимоги та подано практичні рекомендації для підготовки студентів до вивчення освітнього компонента «Педагогіка (Методика виховної роботи)». Для студентів педагогічних спеціальностей й усіх, хто цікавиться питаннями самовдосконалення педагогічної підготовки
У методичних рекомендаціях подано матеріали для підготовки студентів до практичних занять та виконання самостійної роботи
Keywords: Середня освіта; Виховання; виховна робота; методика виховної роботи; класний колектив; педагогіка; 378.1