Напрями удосконалення системи стратегічного менеджменту організації в умовах воєнного стану - Ципко, Андрій Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі описано теоретичні основи формування системи стратегічного менеджменту. Описано специфіку стратегічного управління підприємством в умовах підвищеної невизначеності Охарактеризовано методичні підходи до аналізу й оцінювання системи стратегічного менеджменту. Здійснено аналіз основних показників діяльності, а також здійснено діагностику управлінських рішень підприємства у контексті стратегічного розвитку. Проведено аналіз та оцінку стану системи стратегічного менеджменту підприємства. Визначено проблеми та пропозиції щодо удосконалення системи стратегічного менеджменту підприємства.
Keywords: стратегічне управління; розвиток підприємства; адаптивна стратегія; ефективність; конкурентоспроможність