Оптоелектроніка: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Головіна, Ніна Анатоліївна; Holovina, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Метою викладання навчальної дисципліни “Оптоелектроніка” є ознайомлення студентів з принципом роботи базових елементів сучасної оптоелектроніки, розгляд властивостей використовуваних матеріалів, світловодів, ознайомлення з основними конструкціями оптоелектронних пристроїв та принципами побудови волоконно-оптичних ліній зв’язку.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Оптоелектроніка" для студентів спеціальності 8.04020301 "Фізика", ОКР "Магістр"
Keywords: оптоелектроніка; світловоди; оптоелектронні пристрої