Розробка та апробація авторської методики дослідження психологічної готовності до виходу на пенсію - Магдисюк, Людмила Іванівна (Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, 2015)
У статті обґрунтовано актуальність вивчення феномену психологічної готовності до виходу на пенсію. Описано результати розробки та апробації авторської методики “Психологічна готовність особистості до виходу на пенсію”.
Keywords: психологічна готовність; вихід на пенсію; рівні розвитку психологічної готовності до пенсії