Основи об’єктно-орієнтованого програмування - Гришанович, Тетяна Олександрівна; Глинчук, Людмила Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Посібник призначено для тих, хто прагне оволодіти технікою об’єктноорієнтованого програмування на основі мови С++. Використання даної книги передбачає, що читач уже знайомий із основами програмування на мові С++, вміє використовувати алгоритмічні конструкції та структури даних, знайомий із базовими алгоритмами програмування. Посібник містить теоретичні відомості із об’єктно орієнтованого програмування, починаючи із поняття класу та об’єкту, закінчуючи множинним наслідуванням. До кожної теми наведено питання для самоконтролю. Також посібник містить набір завдань для практичного виконання. Ці завдання можуть бути використані для практикування на будь-якій мові програмування, що підтримує об’єктноорієнтовану парадигму.
Keywords: програмування; С++; OpenGL; динамічні масиви; 004.42(075.8)