PR в європейському інформаційному просторі : метод. рекомендації - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Видання містить тематику лекційного курсу, завдання до семінарських занять та індивідуальної роботи студентів, тематику рефератів та індивідуальних науково-дослідних робіт, перелік питань для модульного і підсумкового контролю і список рекомендованих джерел. Для студентів спеціальності «Міжнародна інформація»
ЗМІСТ : 1. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА - 4 ; 1.1. Опис навчальної дисципліни - 4 ; 1.2. Мета та завдання навчальної дисципліни - 4 ; 2. Програма навчальної дисципліни - 5 ; 3. Структура навчальної дисципліни - 8 ; 4. Теми семінарських занять - 9 ; Семінар 1. PR-технології для європейської інтеграції України: досвід Євросоюзу (2 год.) - 9 ; Семінар 2. Особливості реалізації інформаційно-комунікаційної стратегії та PR-підтримки євроінтеграції окремих країн (2 год.) - 9 ; Семінар 3. PR-технології неурядових проевропейських організації України (2 год.) - 9 ; 5. Самостійна робота - 9 ; 6. Індивідуальні завдання - 10 ; Практична робота № 1. Дослідження європейської громадської думки щодо євроінтеграційних процесів -11 ; Практичне робота № 2. Дослідження української громадської думки щодо євроінтеграційних процесів - 12 ; Практична робота № 3. Інформаційне забезпечення євроінтеграції у регіонах України ( на прикладі конкретної області) - 12 ; 7. Тематика рефератів - 13 ; Методичні поради по написанню реферату - 13 ; 8. Методи навчання - 14 ; 9. Форма підсумкового контролю успішності навчання – залік - 14 ; 10. Методи та засоби діагностики успішності навчання -15 ; Перелік питань для модульного та підсумкового контролю - 14 ; 11. Розподіл балів, які отримують студенти - 15 ; 12. Шкала оцінювання (національна та ECTS) - 15 ; 13. Методичне забезпечення - 15 ; 14. Список джерел - 16 ; Перелік навчально-методичної літератури - 16 ; Ресурси - 16.
Keywords: PR; європейський інформаційний простір; методичні рекомендації; міжнародна інформація; спеціаліст