До проблеми української мови та національної ідеї в публіцистиці Дмитра Павличка - Теребус, Оксана Леонідівна; Terebus, Oksana L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
В статті йдеться про висвітлення проблеми української мови та національну ідею в публіцистиці Д. Павличка, його погляди та бачення вирішення цих проблем в сучасному суспільстві.В статье говорится об освещении проблемы украинского языка и национальной идеи в публицистике Д. Павлычка, его взгляды и видение решения этих проблем в современном мире. The article illuminates the problem of Ukrainian language and the national idea in publicistic writings of D.Pavlychko, his viewpoint on the decision of these problems in modern society.
К проблеме украинского языка и национальной идеи в публицистике Дмитрия Павлычко
The problem of Ukrainian language and national idea in journalism Dmytro Pavlychko
Keywords: публіцистика; проблема української мови; національна ідея; публицистика; проблема украинского языка; национальная идея; journalism; the problem of the Ukrainian language; the national idea