Стереотипи масової свідомості в сучасній літературно-публіцистичній критиці - Миколаєнко, Алла Ю.; Mykolayenko, A. Y.; Жигун, Сніжана В.; Zhyhun, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто стереотипи масової свідомості в літературно-публіцистичній критиці на прикладі публікацій у пресі та електронних виданнях про роман Василя Шкляра “Чорний Ворон”. У статті визначено вплив стереотипних уявлень на читачів. The article deals with stereotypes of mass consciousness in literary-publicistic criticism for example publications in press and electronic editions about the novel of Vasyl Shklyar “Chorniy Voron”. The stereotypes influence on readers have been demonstrated in the article.
Stereotypes of Mass Consciousness in Contemporary Literary-Publicistic Criticism
Keywords: стереотипи; stereotypes; літературно-публіцистична критика; literary-publicistic criticism; колоніальні стереотипи; gender stereotypes