Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності - Скороход, Ірина Святославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Вивчення дисципліни „Облік та аналіз зовнішньоекономічної діяльності” буде сприяти засвоєнню системи знань, а також володінню первісними навичками наукової та практичної роботи у галузі обліку та аналізу зовнішньоекономічної діяльності. Мета та завдання дисципліни – підготовка висококваліфікованих фахівців, які могли б виконувати аналітичну, дослідницьку організаційну роботу в галузі обліку і аналізу зовнішньоекономічної діяльності. Студенти повинні оволодіти знаннями щодо організації бухгалтерського обліку на підприємствах України, знати особливості відображення у бухгалтерському обліку і фінансової звітності окремих зовнішньоекономічних операцій, а також опанувати практику, що стосується аналізу зовнішньоекономічної діяльності підприємств.
Keywords: методичні прийоми бухгалтерського обліку; система рахунків бухгалтерського обліку; організація бухгалтерського обліку зовнішньоекономічної діяльності; аналіз зовнішньоекономічної діяльності