Задум відкриття Подільського художньо-промислового музею на початку XX ст. - Борис, Тетяна Петрівна; Борис, Татьяна Петровна; Borys, Tatyana Petrivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
The article consider development museum affair Podolia on early XX century, drafts transformation architectural object on the museum organization. У статті розглядається розвиток музейної справи на Поділлі на початку XX ст., проекти перетворення архітектурних об’єктів на музейні установи.
The idea of opening Podolsk Art and Industry Museum early XX century
Замысел открытия Подольского художественно-промышленного музея в начале XX в.
Keywords: Podolsk Art and Industry Museum; Подільський художньо-промисловий музей; Podolsk Society of cultural and historical monuments; Подільське товариство охорони культурно-історичних пам’яток; Complex landmarks "Walls"; комплекс архітектурних пам’яток „Мури”