Волиняни нагороджені орденом Червоного прапора - Пасюк, Ігор; Pasiuk, I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті йдеться мова про військові сторінки з життя Волині, зокрема про кавалерів ордена Червоного прапора. Значну увагу приділено й історії існування цієї нагороди у системі радянських відзнак. The article tells about the military life of the pages of Volyn. Considerable attention is paid to the history of this award-winning Soviet system.
Volynyane Awarded the Оrder of the Red Banner
Keywords: Луцьк; Волинь; орден Червоного прапора; Lutsk; Volyn; Order of the Red Banner