Страхування (за видами економічної діяльності , на напрямками діяльності підприємства): програма вибіркової навчальної дисципліни - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Страхування (у тому числі за видами економічної діяльності, за напрямками діяльності підприємства) складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Менеджмент».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1.Сутність, значення та роль страхування. 2.Основні види добровільного страхування. 3. Фінансова діяльність страховика.